dimarts, 12 de maig del 2009

ON PODEM TROBAR JOCS DIGITALS EN LÍNIA?

ACTIVITAT GRUP 1

http://www.edu365.cat/

ACTIVITAT GRUP 2

http://clic.xtec.cat/es/jclic/

ACTIVITAT GRUP 3

http://childtopia.com/index.php?module=home&func=juegos&idphpx=juegos-educativos

  • el detectiu
  • música: el músic
  • matemàtiques: compra venda
  • memòria: el fisonomista

ACTIVITAT GRUP 4

http://www.xinxeta.com/xinx_sorp.htm

  • Laberints.
  • Pinta a Dionisio.
  • Posar boles en una caixa.
  • Memory.

ACTIVITAT GRUP 5

http://www.juegosjuegos.com/

ACTIVITAT GRUP 6

http://www.jocsweb.cat/index.php?p=quisom_ca

4 comentaris:

  1. Som el grup 4 i hem experimentat amb els jocs del Consultori de la doctora Xinxeta. Són un tipus de jocs digitals de simulació, els quals estimulen un aprenentatge basat en l'observació, en l'organització, en l'assimilació i rentenció de la informació. També afavoreixen la creativitat, la concetració, la coordinació, entre altres.
    Creiem que són un bon métode per aossolir aprenentatges. Un manera diferent i lúdica d'estimular els nens i nenes en l'assimilació i reforç de diferents tipus de conceptes d'aprenentatge.


    Cristina Sánchez, Elisenda Carrion, Verónica Ruiz.

    ResponElimina
  2. El grup 6 pensem que la pàgina jocswebs treballa tots els processos psicològics bàsics. També, en major o menor grau, tots els aprenentatges, el problema rau en què no som conscients. D'altra banda, al principi no ens havíem parat a pensar que els jocs treballaven tot aquest coneixements i pensem que com a educadors en alguns moment és bo però no com a norma general. Els pares han de vigilar i triar quins jocs i eduació volen que rebin els seus fills.

    Atentament
    Grup 6

    ResponElimina
  3. Som el grup 3 i hem treballat childtopia que és un espai web on trobem diversos jocs digitals.
    Aquests jocs són de tipus seriosos,pensem que incorporen continguts curriculars escolars.
    Tots els jocs són educatius ja que es treballen moltes habilitats com : observació, estratègia,memòria,etc...

    ResponElimina
  4. Grup 5:
    Joc 1 (planet 8): jocs arcade, i els aprenentatges que estimulen són la observació, organitzatiu, presa de decisions, coordinació, concentració, instint de superació i habilitats relacionades amb el món digital.

    joc 2 (tennis): jocs esport, i els aprenentatges són, observació, instint de superació, presa de decisions, coordinació, creativitat, habilitats relacionades amb el món digital i concetració.

    joc 3 (mario): jocs de plataforma. aprenentatges: observació, presa de decisions, instint de superació, ressolució de problemes, habilitats món digital, concentració i coordinació.

    joc 4 (student park): jocs de plataforma. aprenentatges: observació, organització, presa de decisions, creativitat, ressolució de problemes, instint de superació, coordinació, concentració i habilitats amb el món digital.

    ResponElimina