dissabte, 9 de maig del 2009

VÍDEO: Videojocs per a tothom

Edu3.cat



Els videojocs han adquirit una perspectiva més àmplia. Ja no estan limitats a temes de guerres i esports, i, a diferència dels primers que van sortir, la resolució de les imatges té cada vegada més definició. El programa "Bit@bit" parla dels nous models de vidoejocs adreçats a tots els públics.
El "boom" dels videojocs va fer que s'haguessin de classificar per categories, unes categories que actualment encara són vigents: esportius, d'estratègia, educatius, de rol, puzzles, simuladors, de velocitat, d'acció... Tot i que els videojocs s'han sofisticat, les categories són les mateixes que les d'aquells primers videojocs de personatges senzills.
Amb el pas del temps, els videojocs s'han anant complicant fins al punt que, de vegades, són difícils d'entendre pel públic no aficionat. Per aquest motiu, les empreses que fan videojocs han buscat alternatives per captar públic nou, com ara la gent adulta. Aquests nous videojocs pretenen sorprendre i innovar i fan que el jugador canti, operi un malalt o cuini qualsevol plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada